* Almásy Law Hungary *

       Dr. Almásy Botyánszky Beatrix Márta ügyvéd

Szakmai életút, tapasztalat:

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán másoddiplomás jogászként végeztem, majd a kötelező gyakorlatot követően jogi szakvizsgát tettem. Ezt követően jogtanácsosként,  jelenleg ügyvédként tevékenykedem.

Jogtanácsosként a közigazgatás különböző, főként stratégiai fontosságú országos hatáskörű szerveinél szereztem jelentős tapasztalatot, mind hatósági, mind jogalkotási és szervezetszabályozási, továbbá az intézményi funkcionális, gazdasági, vagyonkezelési feladatok ellátása során.

Ezt követően ismereteimet, tapasztalataimat az akkori Igazságügyi Minisztérium háttérintézményeinél kamatoztattam  jogi és humán területen, felsővezetőként.

Szakmai irányultságomat, gondolkodásmódomat mindig is meghatározta és jelenleg is meghatározza a mérnöki végzettségem, amely az élet bármely területén kiválóan hasznosítható rendszerszemléletet, látásmódot biztosít számomra.

Speciális képzettségeimet, főként közlekedésszakmai területen szereztem, ezen felül esélyegyenlőségi referens, valamint a Business Coach végzettségem szintén kiválóan segíti munkám a különböző társadalmi élethelyzetek és problémák egyedi megoldásában.

Ügyvédként szakmai specialitásom a permegelőző jogi tevékenység és a perenkívüli megegyezésre törekvés, megállapodások szerkesztése. 

Számomra fontos, hogy a munkám során ügyfeleimnek személyre és ügyre szabott ismeretek átadásával magabiztos, kiszámítható döntési lehetőséget biztosítsak, döntéseik végrehajtásában pedig megfelelő támogatást, jogi képviseletet kapjanak.

Kiemelten hatékony ügyintézésre ad lehetőséget, ha egy-egy jogügylet megkötése előtt vagy konfliktus helyzet kialakulása előtt van lehetőség az egyén, illetve a vállalkozás vezetője számára a legkedvezőbb alternatívák kiválasztására. A vállalkozások, családok, magánszemélyek jogi és vagyoni helyzetének hosszútávú tanácsadója, megbízottjaként is számítanak/számíthatnak munkámra.

Terveik, gondolataik, kérdéseik áttekintésére, előzetes tanácsadás keretében biztosítok lehetőséget.

Amit nyújtok: Egyedi, személyre szabott jogi megoldások, támogató együttműködés.

 Bejelentkezés közvetlen időpontfoglalással az FB oldalon, vagy email-ben.

Dr. Almásy Botyánszky Beatrix Márta

Bejelentkezés a honlapon, e-mail-ben, vagy közvetlenül a Facebook oldalon.